Senior+ roning

Senior+ roning i Lindenborgroklub 2014

I forårsprogrammet 2014 til alle førtidspensionister, pensionister og efterlønsmodtagere Lejre Kommune kan du blandt andet finde et tilbud om seniorroning.

Seniorroning i Lindenborg Roklub
Lindenborg Roklub kan nu tilbyde at du kan komme med ud at ro på et blandet senior hold. Vi begynder at ro medio april og tilbyder muligheder for at komme ud at ro mandage og torsdage kl. 18.00 og onsdage kl. 10.00. Andre dage og tidspunkter kan også komme på tale afhængig af ønsker. Har dette din interesse kan du kontakte Jørgen Grastrup på tlf. 30 64 46 23 eller bruge Jørgen Grastrup for en uformel snak om hvordan du kommer videre.

Lindenborg Roklub ligger ned til Lejre Vig ved Efterskolen Lindenborg, Borrevejlevej 26, Gevninge. Du kan læse mere om roklubben på www.lindenborgroklub.dk
 For at kunne deltage i ro aktiviteterne skal du kunne svømme mindst 300 m og der skal foreligge et nyt svømmebevis når du starter op. Du skal endvidere have en god kondition og ikke lide af sygdomme der kan medføre kramper og bevidstløshed. Er der tvivl, skal din læge ind over beslutningen om at ro.

Du kan få to gratis prøveture inden der kræves medlemskab af klubben. Medlemskab koster 750,00 kr. pr. år. Har du ikke prøvet at ro før, så lærer vi dig det.

Vi ror i stabile robåde og der er altid en erfaren styrmand med på turen. Vores ture er af en passende længde så alle kan være med. Vi holder en god kaffepause på land ca. halvvejs.