Наши партнеры:
Nyheder - Robåd

Nyheder - Robåd

Nyt fra dansk roning uge 38 - 2017

 
Nyt fra dansk roning i uge 38 
View this email in your browser
SEPTEMBER 2017
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

UNGDOM

Roklubben Skjold sætter rekord!
Roklubben Skjold satte sig for 3 år siden, for at de ville opbygge en ungdomsafdeling. På 3 år er de gået fra 0 til 33 ungdomsmedlemmer – og på lørdag slår klubben dørene op for den største Nordea-fonden Challenge nogensinde. 46 deltagere fra 8 forskellige klubber (Skjold, Hvidovre, Lyngby, Tissø, Nykøbing Sjælland, Roskilde, Køge og Dragør) skal dyste i forskellige rokonkurrencer.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Roklubben Skjold har gennemgået en rivende udvikling og har allerede planlagt næste år: de unge skal på trænerkursus, så de bliver i stand til at instruere andre unge, til foråret skal klubben arrangere et lokalt Skole OL stævne sammen med atletikklubben Sparta, de skal afholde sommer-roskole, og succesen med Nordea-fonden Challenge skal gentages!
 
Skole OL søger praktikant

Til foråret (fuld tid fra 1. februar til 30. juni 2018) får Skole OL brug for en skarp praktikant, der både kan medvirke til at kommunikere om Skole OL til lærere, deltagere og omverdenen i øvrigt, og som også kan tilrettelægge og gennemføre en større evaluering af hele projektet blandt Skole OL’s interessenter.
Kender du den rette til jobbet? Læs hele stillingsopslaget her

EVENTS 

DRC Testregatta
Weekenden 14.-15.10.2017
Læs mere her
 
Copenhagen Harbour Race
Lørdag 14.10.2017
Læs mere her

ELITE 

Orkanen Irma har givet forstyrrelser i rytmen på den tunge herre firer.
Orkanen gjorde at der måtte laves om i træningen, og at genfinde rytmen har krævet ekstra indsats, men nu er den ved at være tilbage.
Læs om den genfundne rytme her.
VM starter på søndag. Og for Fie Udby, der har været udvekslings-student i Florida, bliver dette års VM som at vende tilbage til det sted, hun støbte en del af fundamentet for sin videre succes. 
Læs mere her

KLUB

Rospinning er nøglen til udvikling i Ishøj Roklub
Der bliver svedt og grint når medemmerne i Ishøj Roklub mødes til rospinning et par gange om ugen. En glad og energisk oplevelse som klubbens instruktører og bestyrelse nu gerne vil dele med andre.
Fokus på sikkerhed i Aalborg Dame Roklub
I ADR vil de gerne have styr på sikkerheden. Igen i år har Aalborg Dame Roklub afholdt sikkerhedsdag, hvor alle medlemmer får tilbud om at deltage. Medlemmerne har prøvet kræfter med kæntring og entring i Limfjorden.
Læs mere om dagen her
Roskilde Roklub søger projekttræner 
I Roskilde Roklub's kaproningsafdeling og Kraftcenter Roskilde søger de en projekttræner, der kan supplere, et i forvejen stærkt trænerteam. Hvis du vil være med til at gøre et af Danmarks bedste kaproningsmiljøer endnu bedre, er det måske dig klubben mangler.
Læs mere om stillingen her.

KU SEMINAR

GAVEGIRO

Støt din roklub og få samtidig et skattefradrag
Dansk Forening for Rosport har en gavekonto-ordning, hvor privatpersoner kan donere et beløb til Dansk Forening for Rosport.
Hvis du anfører dit personnummer i donationen, indberetter DFfR dette til SKAT og beløbet vil automatisk fremgå på din elektroniske selvangivelse fra SKAT.

Du kan også donere penge via MobilePay. Læs mere om ordningen her
Copyright © 2017 Dansk Forening for Rosport, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by MailChimp

DFrR kalender

Byline Dansk Forening for Rosport