Наши партнеры:
Nyheder - Robåd

Nyheder - Robåd

DFfR Nyhedsbrev januar 2015

 
 
deko 2015 Januar
top
Nr. 01 - Januar 2015
60+ plus træning

Vil I gerne holde klubbens senior roere aktive på vandet så længe som muligt?
Læs alt om DFfR's nye motionstilbud til 60+ roere.
Klik her.
Attention...Go! Undervisningsmateriale til folkeskolen

Nu er DFfRs undervisningsmateriale til folkeskolens ældste klasser, kaldet Attention… Go! klar til brug. Materialet består af lærer- og elevhæfter til et undervisningsforløb, der strækker sig over 4-6 uger. Undervisningen varetages af idrætslæreren og fokuserer udelukkende på ergometerroning.
Læs mere om materialet her.
Vil I gerne i gang med at samarbejde med jeres lokale skole omkring dette forløb?
Kontakt projektleder Ronja Egsmose på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til materialet hører en instruktionsvideo, som alle roklubber er velkomne til at bruge videoen til instruktion af deres roere.
I video 1 kan du lære det korrekte ro-tag af den tidligere landsholdsroer Jens Vilhelmsen, og i video 2 kan du få øjnene op for de typiske fejl i ro-taget.

Hovedgeneralforsamlingen 2015


I år afholdes Dansk Forening for Rosports hovedgeneralforsamling lørdag den 14. marts på Hotel Severin i Middelfart.
Vi åbner op for tilmeldingen i RoPortalen i februar måned. Al materiale udsendes til klubbernes formænd senest 18. februar 2015.
Indkomne forslag skal være hovedbestyrelsen i hænde senest 27. februar 2015.
Indkomne forslag kan fremsendes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Har du husket medlemsindberetningen?


Den årlige medlemsregistrering via det Centrale ForeningsRegister (CFR), åbnede d. 1. december og er derfor i fuld sving. Halvdelen af alle roklubber har allerede indberettet. Den anden halvdel skal nå at lave indberetningen inden d. 31. januar 2015. Dette via hjemmesiden www.medlemstal.dk , hvor der også findes en vejledning, der bla. beskriver indberetningsreglerne.
CFR-nummer og adgangskode er tidligere mailet til formand og kasserer.

Ved spørgsmål kan man kontakte

Centralt ForeningsRegister
DIF, DGI & Firmaidrætten
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Praktisk Langtursstyrmandsweekend


Er du nyuddannet langtursstyrmand og vil du gerne have praktisk erfaring som langtursstyrmand - så tag med på DFfR's praktiske langtursstyrmandsweekend i Svendborg Sund til juni. Læs mere her.
RoBattle – Gang i ungdomsroningen

Din klub har mulighed for at deltage i én eller flere aktiviteter under RoBattle:
Danmarks Stærkeste Klasse
. Roning ind i klasselokalet. Landets 6. og 7. klasser konkurrerer, om at blive de bedste til at ro 4000 meter hurtigst muligt i én romaskine. Klassen tilbydes samtidigt en oplevelse på vandet i DFfRs EDON både.
• Verdensmesterskoler. En uges sjov sommerferie træning for børn og unge med masser af roning, sjove oplevelser og nye venner.
• Nordea-fonden Challenge. En begyndervenlig regatta med fokus på samarbejde og fællesskab, og hvor deltagerne udfordres på de færdigheder, rosporten kræver.
DFfRs EDON både stilles gratis til rådighed for klubber, der afvikler én eller flere RoBattle aktiviteter.

Kontakt projektleder Ronja Egsmose på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 2654 7696 for mere info eller for at komme i gang.

 

Ferielangture 2015 - indland og udland

Tag med på DFfR langtur i 2015. Der er både ture til Skotland, England og Danmark. Der ud over laver FISA en langtur til Schweitz. Klik her og læs om alle fire ture.

RoBattle søger projektmedarbejder


RoBattle projektet har vokseværk. Vi søger ny kollega. Se stillingsopslaget her.
Kursusplan 2015


DFfR's kursuskatalog 2015 er udkommet. Læs det her . Husk at priserne på alle kurser er sat ned. Læs mere her
Nyt om uddannelse


Klubtræner modul A
24.-25. januar 2015 er der klubtræner modul A kursus i Fredensborg Roklub. Tilmeldingsfristen er forlænget til tirsdag den 13. januar. Tilmelding sker i www.roportalen.dk.

Rospinning
På sekretariatet modtager vi flere henvendelser fra interesserede roere, der er nysgerrige på om der kommer et rospinningkursus i første kvartal 2015.
På nuværende tidspunkt er der ikke tanker herom, og første ledige rospinning kurus er i november 2015.


 

DFrR kalender

Byline Dansk Forening for Rosport