Наши партнеры:
Nyheder - Robåd

Nyheder - Robåd

DFfR Nyhedsbrev august 2014

 
deko 2014 August
top
Nr. 08 - AUGUST 2014
Nordic Master Rowing Regatta - ny deadline for tilmelding


Danmark er vært for det første Nordiske Mesterskab i masters roning.
Tilmeldingsfristen er forlænget til 20. august kl. 12:00. Klik her hvis du vil tilmelde et hold.
Coastal VM 2014



Så nærmer årets VM i Coastalroning sig. Det foregår i Thessaloniki i Grækenland d. 16-19. oktober. For dem, der gerne vil deltage, skal tilmeldingerne sendes ind til DFfR´s sekretariat senest d. 23. september kl. 12. Coastal VM er for klubhold.
Bemærk, organisationskommiteen har booket et antal hotelværelser frem til 18. august til en aftalt pris. Derefter bliver værelserne frigivet til almindelig efterspørgsel.

Er du interesseret? så læs mere om det hele her

Skal din klub vinde 10.000 kr?


DFfRs årlige Grøn Klub-pris skal snart uddeles. Prisen belønner det gode miljøinitiativ i en klub under DFfR med 10.000 gode danske kroner til klubkassen. Så har I gjort et stykke arbejde indenfor miljøområdet i løbet af det sidste år, kan det blive jer som løber med prisen og æren. Man kan både indstille sig selv og andre til prisen – bare det er gjort inden 1. oktober 2014. Læs mere her.  
Grønland

 

32 danske roere har haft en uforglemmelig ro-tur på Grønland i sommers.
Læs deres rejsebreve her.

 

Melballe-plaquetten 2014 - indstil din kandidat


Melballe-plaquetten er indstiftet til ære for Brabrand-anlæggets stifter, og gives til en regattamedarbejder i forbindelse med Danmarksmesterskaberne i kaproning.
Kandidaterne indstilles af klubberne, ronetværk, regattaforeninger og DFfR udvalg.
Pristageren udpeges på hovedbestyrelsens septembermøde. Da sidste Hovedbestyrelsesmøde inden DM afholdes den 25.august skal indstillinger sendes til
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 22. august.
Uddannelses-nyt



Rospinning:
Der er planlagt et kursus i Slesvig Roklub d. 20-21. september og det ligger på Roportalen klar til tilmeldinger. Der er yderligere to rospinningkurser i støbeskeen i oktober/november i hhv. Københavnsområdet og i Jylland. Så snart tid og sted er på plads, vil det blive meldt ud på
www.roning.dk og lagt på www.roportalen.dk så man kan tilmelde sig.

Se status på tilmeldinger til kurser på  www.roportalen.dk .

Kursusstart  Tilmeldingsfrist Titel Sted  Antal tilmeldte *
13-09-2014 29-08-2014 14-073 Langtursstyrmandskursus Odense

20

20-09-2014 04-09-2014 14-055 Rospinning Slesvig Slesvig Roklub

2

03-10-2014 19-09-2014 14-031 Klubtrænerkursus Modul C - Fysisk træning  Skjold

14

31-10-2014 17-10-2014 14-036 Klubtrænerkursus Modul D - Træningsplanlægning Brabrand

10

08-11-2014 24-10-2014  14-081 Materialekursus 1 Roklubben Furesø

0

22-11-2014 07-11-2014 14-082 Materialekursus 2 Roklubben Furesø

0

* tilmeldinger pr. 11-08-2014

Læs mere om kurserne i DFfR´s kursuskatalog her.

Tilmelding foregår via
www.Roportalen.dk

 

DFfR åbner mindre web-shop


Sæsonen for indkøb af guld og sølvårer til uddeling ved standerhejsning eller klubbens generalforsamling nærmer sig. I år er al handel i DFfR’s butik lagt over i en web-shop så det frem over nu kun er muligt at handle med DFfR online.

Klik her og besøg web-shoppen.

Tilbud om struktureret træning


Kom-I-Form Roning har netop sendt en ny stribe træningsprogrammer på gaden. Du finder dem her

Kom-i-form Roning er et gratis tilbud til alle roklubber, som vil i gang med struktureret træning. For at hjælpe jer godt i gang, tilbyder DFfR en aften hvor der kommer en underviser fra uddannelsesgruppen og laver tekniktræning med klubbens medlemmer, som opstart på Kom-I-Form Roning. Det kræver sådan set bare, at klubben har lyst til at starte et Kom-I-Form hold op efterfølgende. Hvis det lyder som noget for jeres klub, så kontakt Anders på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
En sommer fuld af uro’ere

Har du mod på at prøve?

Der har virkelig været gang i RoBattle aktiviteterne hen over sommeren. DFfRs nye koncept, Verdensmesterskoler, er blevet afprøvet rundt om i de danske roklubber – og arrangørerne melder om glade børn, der har fået lejlighed til at prøve kræfter med forskellige bådtyper (herunder DFfRs EDON både). Der er blevet roet slalom, stafetter, langture med madpakke, ergometer, lavet samarbejdsøvelser med bind for øjnene, kaste (og balance) øvelser i EDON både etc. etc.. Kreativiteten ude i roklubberne har blomstret – til gavn for en masse nye ungdomsroere, der har fået fantastiske sommerferieoplevelser!

I slutningen af juli måned afviklede Efterskole Lindenborg i samarbejde med Roskilde Roklub en yderst succesfuld, festlig og veltilrettelagt Nordea-fonden Challenge. Deltagerne (som mange var nybegyndere) blev stillet over for nogle spændende og anderledes udfordringer, der både krævede god tankevirksomhed, koncentration og samarbejde samt veludviklede manøvre-færdigheder i EDON både.

Læs hele artiklen og se fotos fra dagen her.

Mere info samt tilmelding til de tre sidste Nordea-fonden Challenges i år - klik her.

Skal din klub have ny hjemmeside?
Læs mere om gratis tilbud fra DFfR her
Tillykke med U-23 medaljen
 

Frederik Leicht, Oliver Rying Thomsen, Alexander Martin Modest og Peter Christian Holmquist vandt bronze til U-23 VM i BLM4X. Stort tillykke!
Nyhedsbrev fra roning.dk

DFrR kalender

Byline Dansk Forening for Rosport