Nyheder - Kajak

Kajakroning i uge 30-31-32

Der vil være fællesroning hver tirsdag (Lone) og torsdag (Boye), når vejret tillader det.
Vi roer ud kl. 19:00, det vil sige at der er alle klar på vandet, så kom så du kan nå det.
Der er ingen tilmelding, du møder bare op. Kajakker fordeles efter først til mølle.
Klubturene er åben for alle der har EPP2.

Har du ikke EPP2 endnu, ja så skoler Anders videre om onsdagen kl. 19:00.

Hvis du gerne selv vil ro, skal du huske dine rettigheder (De står også i vores reglement):

Ingen EPP2: Du kun ro med din instruktør.

EPP2 men under 75 km roning: Ingen alene roning. Du må ro inden for område B med et øvede klubmedlem (minimum over 75km) Roning i område A er tilladt med en instruktør 1eller højere.

EPP2 over 75 km men under 200km (øvet): Du må ro alene inden for område B. Roning i område A er tilladt med en rutineret roer (minimum over 200km)

EPP2 over 200km (rutineret): Du må ro alene i område B+A, samt tage andre med ud efter ovenstående regler.

GÆSTERONING:
Medlemmer med minimum EPP2 og rutineret, må tage en gæst med ud og ro, men husk på, at du er ansvarlig for en sikker afvikling af turen. Der må kun roes i område B, medmindre gæsten er indehavere af en licens tilsvarende vores EPP2 og rutineret, eller du har instruktørstatus 1 eller højere. Der er gæsteblanketter i klubhuset ved skrivepulten.

Og så husk klubbens ”Store legedag” lørdag d. 8 august kl. 14:00, hvor vi tager alt grej frem og leger med både inriggere og kajakker. Vi slutter dagen af med grill-selv og hygge. Mere info senere.

God Sommer.
Vi ses på vandet.