Pontonerne er taget op

Nu er er det næsten vinter, for broholdet har endnu en gang taget pontonerne op og lagt dem i venteposition til næste sæson.

Tusind tak for indsatsen. Uden den var vi ilde stedt.

Karen Margrethe

Klik for større visning

Foto: Karen Margrethe Gabel

Standerstrygning 2018

Det stormede ikke, det sneede ikke, det blæste og regnede kun lidt, så det var nådigt sluppet.
Vi var 25, der mødtes til sæsonafslutningen. Erik formand holdt talen, hvor vi kunne huske tilbage på en fantastisk sæson med det bedste rovejr, man kunne ønske sig, rigtig mange roede kilometer og
gode oplevelser.
Inger, vores dejlige husforvalter, strøg standeren, og så var der kaffe, fin chokoladekage og Kirstens herlige kringle.

En rigtig god eftermiddag.

Karen Margrethe

Klik for større visning

Foto: Karen Margrethe Gabel

Sikkerheden er opgraderet i Lindenborg Roklub

august2018

Efter flere års øget aktivitet på vandet, havde vores sikkerhedsmateriel brug for en fornyelse. Sikkerheden er meget vigtig for os, da vi opholder os på vandet. Derfor var det en stor glæde, at vi fik midler stillet til rådighed fra Østifterne f.m.b.a., der hvert år uddeler støtte til over 100 projekter inden for bl.a. sikkerhed og almennyttige formål.

Disse midler har vi brugt på nye svømmeveste til vores kajakroere, som kan ses på billedet ovenfor, samt selvoppustelige redningsveste til dem, der ror i robåde. Med disse midler er vi sikret en del år fremover. Vi takker Østifterne for deres velvilje, udtaler formand for Lindenborg Roklub Erik Borup.

Flere roergometre

Vi er så heldige at kunne fortsætte med rospinning på Efterskolen i uge 41 og 42, og det er nu muligt at være 9 deltagere på et hold - så kom og få sved på panden og pulsen op til god musik sammen med dine rokammerater.

Legedag & sommerfest 2018

Underkategorier