Nyheder

OBS! - Ombytning af nøgler

Så er klubbens nye elektroniske låsesystem sat i drift.
Indtil videre vil der være adgang både med den blå nøgle og med den nye nummererede røde nøglebrik. Det forventes, at brugen af den blå nøgle stopper pr. 1. juli 2019.

De af jer, der allerede har fået udleveret en blå nøgle, kan få denne byttet til en nummereret rød brik.
Kajakroere under oplæring får i forbindelse med frigivelse udleveret en rød brik uden beregning, da betalingen for den indgår i kursusgebyret.
Alle andre medlemmer kan få udleveret en rød brik mod betaling af 50 kr.
Ved udmeldelse af klubben skal nøglebrikken leveres tilbage til klubben.
For at kunne få udleveret en nøglebrik skal man have betalt sit kontingent samt have gyldigt svømmebevis, hvis man deltager i aktiviteter på vandet.

Vi forsøger at arrangere ombytning og udlevering i forbindelse med sædvanlige rodage og -aftener, og kontaktpersoner vil normalt være:
Erik Borup, Lisette Jørgensen, Boye Larsen, Lone Askirk og Jørgen Grastrup.
Der kan også træffes individuelle aftaler direkte med Jørgen Grastrup.
Systemet kan undtagelsesvist bruges med en 4- eller 6-cifret PINkode, som kan fås ved personlig henvendelse til nøgleansvarlig (Jørgen Grastrup). (ruges ved besøg fra andre klubber og lignende.

Brugen af det elektroniske system er simpel. Før den røde brik op til tastaturet til venstre for døren, og systemet vil åbne for adgang og være åbent et stykke tid, før det låser igen.
Bruger du en tildelt PINkode i stedet for en nøglebrik, afsluttes koden med #.
Skal du ud, så tryk på vippekontakten til højre for døren. Kan også åbnes manuelt på drejeknap på indvendig side af dør. (Drej med uret)
Bruger du en forkert brik eller en forkert PIN kode, så blokeres systemet ved fjerde forsøg og er herefter spærret nogle minutter.
Bruges den manuelle frakobling på låsekassen/låsesystemet, så husk på at tilkoble systemet igen, når frakoblingen ikke længere skal bruges.

Sidste person, der forlader klubhuset, er ansvarlig for, at huset er lukket og aflåst!

Oplever du problemer med brugen af nøglebrikken, så kontakt nøgleansvarlig.
Jørgen Grastrup
Pt. nøgleansvarlig
Mobil 30644623 

Arbejdsweekend - Fotos

Fotos fra arbejdsweekend april 2019
Klik på billederne for større visning
Foto: Karen Margrethe Gabel

Rosæson 2019

Starter med vores standerhejsning søndag. 31 marts kl. 14:00.

Se vores aktivitetskalender når den kommer.

Roer du inriggere og ikke allerede er på et fast hold, så kontakt Lisette Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er du frigivet kajakroer, må du ro fra standerhejsning til standerstrygning. Fra solopgang til solnedgang.

Dog skal du være meget opmærksom på vandets temperatur, da dette giver visse restriktioner. Ved temperature under 10º skal du bære tørdragt. Fra 10º og til 15º vil en våddragt være anbefalet. Beklædningen skal tilpasses de aktuelle vejrforhold pga. kuldepåvirkning, se folderen ”Værd at vide om kulde og beklædning til søs” her. Ligger også i klubhuset. Se i øvrigt vores reglement her.

Vil du have genopfrisket dine færdigheder eller ikke frigivet endnu, så starter vi op med en svømmehalstur før vi går på fjorden. Læs mere her.

Er du ny og gerne vil lære at ro turkajak eller i inriggere – så velkommen til.

Du skal kunne svømme, som inriggere 300m, som kajakroer 600m. Svømmebevis skal forevises ved indmeldelse og må ikke være ældre end 2 år. Svømmeprøven kan aflægges sidst i april mdr. hvor klubben har lejet Maglegårdsbadet eller i en offentlig svømmehal. Snak med livredderen før du begynder at svømme, han/hun skal attestere dine svømmede meter. Kan også aflægges i fjorden ved klubhuset – dog i noget køligere vand.

Som kajakroer må du ikke lide af en sygdom, der kan medføre lammelse eller bevidsthedstab.

Være minimum 12 år. For deltager under 18 år og umyndige over 18 år, kræves forældres / værges tilladelse. Ingen børn uden også forældredeltagelse. Ingen maksimum alder. Vi er mange senior i både kajak og inriggere.

At udføre redningsøvelser i kajak, kræver nogen adræthed og styrke i hele kroppen, ligegyldigt hvilken vægt du har. Af hensyn til belastningen af klubbens skolingskajakker har vi sat 100 kg personvægt som maksimum, men lad os se dig an hvis du er tæt på grænsen.

Skoling starter op i begyndelsen af maj måned, men kontakt os allerede nu, da holdene hurtigt bliver fyldt op. Se mere under punktet medlemmer / nye medlemmernye medlemmer her på hjemmesiden.

Inriggere: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kajak: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Standerhejsning 2019 - Formandes tale & billeder

IMG 0468

Velkommen til standerhejsning 2019.

De nattergale har en sang, der hedder: ”Uha da da”. Teksten starter med: ”Der blæst' en vældig vind den daw ud' fra vest”.
Nu kommer vinden godt nok fra nord i dag. Men blæser gør det så sandelig.
Men lyset er med os igen, og vi er klar til at gå på vandet. Det er vi mange, der har glædet os til. Dog må kajakkerne vente, til vandet bliver 10 grader varmt, hvis man ikke har en tørdragt. Men det kommer jo hurtigt. Til dem, der går ud allerede nu i inriggerne, så husk at tage højde for vind og vejr.
Broen er allerede oppe og en stor tak til det gode brohold for denne indsats. Den kommer ikke ud og ind af vandet af sig selv.

Hvis I kom ned af trappen, så håber jeg, I har lagt mærke til, at der er kommet nogle nye trin, og at gelænderet er udskiftet. Det trængte vi så sandelig til. Jeg ved ikke, om det er, fordi det er Jørgens sidste sæson som materielforvalter, eller hvad der har stukket vedligeholdelsesholdet. Men de har virkelig haft travlt med både det ene, andet og tredje. Lakering af både, reparation af kajakker, ny dør, ny væg i omklædning. Mange tak til jer alle for det arbejde.
Det er dejligt med alle de frivillige kræfter, der er i klubben. Og nu vi snakker frivillige kræfter, så kunne jeg godt bruge 8 friske til at bære de 4 ergometre ned fra skolen til klubhuset i dag. Tak.

Læs mere: Standerhejsning 2019 - Formandes tale & billeder

Nye medlemmer 2019

Lindenborg Roklub byder nye roer velkommen til sæson 2019.

Ønsker du at ro inriggere.

Skal du kontakte Lisette på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vil hun hjælpe dig videre i dit forløb.
Hvis du ikke har roet før, vil du komme på et introforløb, hvorefter du vil blive frigivet som roer.

Som frigivet roer kan du ro sammen med klubbens andre medlemmer og deltage i klubbens arrangementer, bl.a. fællesroning, sved-på-panden-roning og de fælles ture, der arrangeres i løbet af sæsonen. Klubben har også en stort seniorgruppe der roer i dagtimerne.
Der ros kortere eller længere ture, alt afhængigt af vind og vejr og hvordan besætningen er sammensat.

Ønsker du at ro kajak.

Skal du kontakte Karen Margrethe på denne mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mærke emnefeltet med nybegynder 19 

Kurset henvender sig til nybegynder og let øvede der ønsker at lære at ro turkajak. Vi undervisere onsdage og torsdage. Du tilmelder dig en fast dag. Vi vil bruge 1 velkomstaften, 8 skolingsaftener og 1 teoriaften til at undervise dig, til at færdes fortroligt og sikkert i turkajak i Lejre vig. Vi vil have stor fokus på vandtilvænning og redningsøvelser. Efter bestået eksamen, vil du kunne ro med på klubture og med de øvrige medlemmer, inden for et nærmere bestemt område i Roskilde fjord. Du skal fortsætte med egen træning igennem sommeren. Når du har roet 75km, bliver du frigivet og modtager en nøgle til klubhuset. Dette giver dig rettigheder til selv at tage ud og ro i nærområdet B. Som kajakroer vil du modtage et IPP2 bevis efter bestået eksamen.

Se kajakpensum her

Alle nye kajakroer opkræves et fast gebyr på 500,-kr + klubkontingent, dækkende undervisning, svømmehal, eksamens bevis, nøgle og skolingsudstyr.

Klubkontingent betales hvert år senest 30 april eller ved indmelding. Du har mulighed for at ro både inriggere og kajak samt i vintersæsonen ergometerroning / spinning. Grunden til denne billige pris, er, at vi selv vedligeholder vores grej og alt arbejde er på frivillig basis. Vi forventer at du også vil deltage i dette arbejde, vi løfter i flok.

Se kontingentpriser her

Blanketter til Indmeldings og svømmebevis findes på vores hjemmeside www.lindenborgroklub.dk

Disse kan sendes til kassereren eller afleveres ved 1. undervisningsdag Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du vil modtage en mail fra kassereren når din indmeldelse er modtaget ang. betaling.

Hvis du er i tvivl eller har yderligere spørgsmål, så brug mail adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Underkategorier