Nyheder

Legedag & sommerfest 2018

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Standerhejsning 2018

Søndag d. 25. marts var 19 medlemmer mødt op til standerhejsning.
Vi kunne mismodigt studere isen og sende hede bønner til diverse vejrguder om snarligt varmt forår.
Erik formand var i Bruxelles, så næstformanden (Karen Margrethe) måtte i arbejde og holde talen. Lisette og Annette (in absentia) skulle hejse standeren. De har knoklet hele vintersæsonen med at holde os i form ved rospinningen, så tak for det.

Og så var der kaffe og kage inde i varmen.

Karen Margrethe

Klik for større visning


Foto: Foto Lone Als/Karen Margrethe Gabel

Nye medlemmer 2018

Lindenborg Roklub byder nye roer velkommen til sæson 2018.

Ønsker du at ro inriggere.

Skal du kontakte Lisette på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vil hun hjælpe dig videre i dit forløb.
Hvis du ikke har roet før, vil du komme på et introforløb, hvorefter du vil blive frigivet som roer.

Som frigivet roer kan du ro sammen med klubbens andre medlemmer og deltage i klubbens arrangementer, bl.a. fællesroning, sved-på-panden-roning og de fælles ture, der arrangeres i løbet af sæsonen.
Der roes kortere eller længere ture alt afhængigt af vind og vejr, og hvordan besætningen er sammensat.

Ønsker du at ro kajak.

Skal du kontakte Karen Margrethe på denne mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mærke emnefeltet med nybegynder 18

Kurset henvender sig til nybegynder og let øvede der ønsker at lære at ro turkajak. Vi undervisere onsdage og torsdage, men du tilmelder dig 1 fast dag. Vi vil bruge 8 skolingsdage + 1 velkomstdag, til at undervise dig, til at færdes fortroligt og sikkert i turkajak i Lejre vig. Vi vil have stor fokus på vandtilvænning og redningsøvelser. Efter bestået eksamen, vil du kunne ro med på klubture og med de øvrige medlemmer, inden for et nærmere bestemt område i Roskilde fjord. Du skal fortsætte med egen træning igennem sommeren. Når du har roet 75km, kan du aflægge en frigivende prøve og derefter så modtage en nøgle til klubhuset. Dette giver dig rettigheder til selv at tage ud og ro i nærområdet B. Som kajakroer vil du modtage et IPP2 bevis efter bestået eksamen.

Se kajakpensum her.

Alle nye kajakroer opkræves et fast gebyr på 500,-kr + klubkontingent, dækkende svømmehal, eksamens bevis, nøgle og skolingsudstyr.

Klub kontingent betales hvert år senest 30 april eller ved indmelding. Du har mulighed for at ro både inriggere og kajak samt ergometerroning / spinning i vintersæsonen. Grunden til denne billige pris, er at vi selv vedligeholder vores grej og alt arbejde er på frivillig basis. Vi forventer at du også vil deltage i dette arbejde, vi løfter i flok.

  • Familie kontingent 2000,-kr (Alle bor på samme adresse)
  • Senior kontingent 1000,-kr.
  • Junior kontingent 500,-kr. (indtil 18år)

Blanketter til Indmeldings og svømmebevis findes på vores hjemmeside www.lindenborgroklub.dk

Disse kan sendes til kassereren eller afleveres ved 1. undervisningsdag Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du vil modtage en mail fra kassereren når din indmeldelse er modtaget ang. betaling.

Hvis du er i tvivl eller har yderligere spørgsmål, så brug mail adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Rosæson 2018

Starter med vores standerhejsning søndag. 25 marts kl. 14:00.

Se vores aktivitetskalender her.

Roer du inriggere og ikke allerede er på et fast hold så kontakt Lisette Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er du frigivet kajakroer, må du ro fra standerhejsning til standerstrygning. Fra solopgang til solnedgang.

Dog skal du være meget opmærksom på vandets temperatur, da dette giver visse restriktioner. Ved temperature under 10º skal du bære tørdragt. Fra 10º og til 15º vil en våddragt være anbefalet. Beklædningen skal tilpasses de aktuelle vejrforhold pga. kuldepåvirkning, se folderen ”Værd at vide om kulde og beklædning til søs” her. Ligger også i klubhuset. Se i øvrigt vores reglement her.

Vil du have genopfrisket dine færdigheder eller ikke frigivet endnu, så starter vi op med en svømmehalstur, før vi går på fjorden. Læs mere her.

Er du ny og gerne vil lære at ro turkajak eller i inriggere – så velkommen til.

Du skal kunne svømme, som inriggere 300m, som kajakroer 600m. Svømmebevis skal forevises ved indmeldelse og må ikke være ældre end 2 år. Svømmeprøven kan aflægges sidst i april mdr. hvor klubben har lejet Fløngbadet eller i en offentlig svømmehal. Snak med livredderen før du begynder at svømme. Kan også aflægges i fjorden ved klubhuset – dog noget køligere vand.

Som kajakroer må du ikke lide af en sygdom, der kan medføre lammelse eller bevidsthedstab.

Være minimum 12 år. For deltager under 18 år og umyndige over 18 år, kræves forældre / værges tilladelse. Ingen børn uden også forældres deltagelse. Ingen maksimum alder. Vi er mange senior i både kajak og inriggere.

At udføre redningsøvelser i kajak, kræver noget adræthed og styrke i hele kroppen, ligegyldigt hvilken vægt du har. Af hensyn til belastningen af klubbens skolingskajakker har vi sat ca.100 kg personvægt som maksimum, men lad os se dig an hvis du er tæt på grænsen.

Skoling starter op i begyndelsen af maj mdr. men kontakt os allerede nu, da holdene hurtigt bliver fyldt op. Se mere under punktet Medlemmer / Nye medlemmer her på hjemmesiden.

Inriggere: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kajak: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Standerstrygning 2017 - Formandens tale

Sæson 2017 skal huskes som den sæson, hvor vi ikke havde et eneste tilfælde af solstik eller soldning.

Vejret kan ikke tage modet fra rigtige roere. Der har været en rigtig god stemning hos de nye kajakelever, og de er alle kommet sikkert på vandet, og flere har allerede roet rigtig langt i år. Jeg håber meget på, at den fællesskabsånd, der blev skabt, bliver at gense på vandet til næste år. De nye kajakker, vi døbte ved standerhejsningen, har været flittigt brugt, så vi har virkelig kunne nyde den gave, vi fik i de 3 kajakker. Det har virkelig glædet mig at se en flok mennesker vælte 15 gange i en kajak på en aften og stadig være storsmilende, når de kom i land.

Læs mere: Standerstrygning 2017 - Formandens tale

Underkategorier