Standerstrygning 2019

Vi var 15, der nød vejr og vind, Eriks tale og Kirsten, der på alles vegne strøg standeren for i år.
Og så var der varme, sang, æblekage, kaffe og kage.
Vi ses på vandet til foråret.
Karen Margrethe

Klik for større visning

Foto: Karen Margrethe Gabel

Standersrtygning søndag den 27. oktober kl. 14

Der er selvfølgelig standerstrygning
SØNDAG D. 27. OKTOBER KL. 14.00
Kom – så kan vi sammen fejre den gode sæson og glæde os til den kommende.
-    Og husk sommertiden også slutter nu.

Arbejdsweekend - Fotos

Fotos fra arbejdsweekend april 2019
Klik på billederne for større visning
Foto: Karen Margrethe Gabel

OBS! - Ombytning af nøgler

Så er klubbens nye elektroniske låsesystem sat i drift.
Indtil videre vil der være adgang både med den blå nøgle og med den nye nummererede røde nøglebrik. Det forventes, at brugen af den blå nøgle stopper pr. 1. juli 2019.

De af jer, der allerede har fået udleveret en blå nøgle, kan få denne byttet til en nummereret rød brik.
Kajakroere under oplæring får i forbindelse med frigivelse udleveret en rød brik uden beregning, da betalingen for den indgår i kursusgebyret.
Alle andre medlemmer kan få udleveret en rød brik mod betaling af 50 kr.
Ved udmeldelse af klubben skal nøglebrikken leveres tilbage til klubben.
For at kunne få udleveret en nøglebrik skal man have betalt sit kontingent samt have gyldigt svømmebevis, hvis man deltager i aktiviteter på vandet.

Vi forsøger at arrangere ombytning og udlevering i forbindelse med sædvanlige rodage og -aftener, og kontaktpersoner vil normalt være:
Erik Borup, Lisette Jørgensen, Boye Larsen, Lone Askirk og Jørgen Grastrup.
Der kan også træffes individuelle aftaler direkte med Jørgen Grastrup.
Systemet kan undtagelsesvist bruges med en 4- eller 6-cifret PINkode, som kan fås ved personlig henvendelse til nøgleansvarlig (Jørgen Grastrup). (ruges ved besøg fra andre klubber og lignende.

Brugen af det elektroniske system er simpel. Før den røde brik op til tastaturet til venstre for døren, og systemet vil åbne for adgang og være åbent et stykke tid, før det låser igen.
Bruger du en tildelt PINkode i stedet for en nøglebrik, afsluttes koden med #.
Skal du ud, så tryk på vippekontakten til højre for døren. Kan også åbnes manuelt på drejeknap på indvendig side af dør. (Drej med uret)
Bruger du en forkert brik eller en forkert PIN kode, så blokeres systemet ved fjerde forsøg og er herefter spærret nogle minutter.
Bruges den manuelle frakobling på låsekassen/låsesystemet, så husk på at tilkoble systemet igen, når frakoblingen ikke længere skal bruges.

Sidste person, der forlader klubhuset, er ansvarlig for, at huset er lukket og aflåst!

Oplever du problemer med brugen af nøglebrikken, så kontakt nøgleansvarlig.
Jørgen Grastrup
Pt. nøgleansvarlig
Mobil 30644623

Standerhejsning 2019 - Formandes tale & billeder

Velkommen til standerhejsning 2019.

De nattergale har en sang, der hedder: ”Uha da da”. Teksten starter med: ”Der blæst' en vældig vind den daw ud' fra vest”.
Nu kommer vinden godt nok fra nord i dag. Men blæser gør det så sandelig.
Men lyset er med os igen, og vi er klar til at gå på vandet. Det er vi mange, der har glædet os til. Dog må kajakkerne vente, til vandet bliver 10 grader varmt, hvis man ikke har en tørdragt. Men det kommer jo hurtigt. Til dem, der går ud allerede nu i inriggerne, så husk at tage højde for vind og vejr.
Broen er allerede oppe og en stor tak til det gode brohold for denne indsats. Den kommer ikke ud og ind af vandet af sig selv.

Hvis I kom ned af trappen, så håber jeg, I har lagt mærke til, at der er kommet nogle nye trin, og at gelænderet er udskiftet. Det trængte vi så sandelig til. Jeg ved ikke, om det er, fordi det er Jørgens sidste sæson som materielforvalter, eller hvad der har stukket vedligeholdelsesholdet. Men de har virkelig haft travlt med både det ene, andet og tredje. Lakering af både, reparation af kajakker, ny dør, ny væg i omklædning. Mange tak til jer alle for det arbejde.
Det er dejligt med alle de frivillige kræfter, der er i klubben. Og nu vi snakker frivillige kræfter, så kunne jeg godt bruge 8 friske til at bære de 4 ergometre ned fra skolen til klubhuset i dag. Tak.

Læs mere: Standerhejsning 2019 - Formandes tale & billeder

Underkategorier