AFLYSNING MÅNESKINSTUR

På grund af vejret,  er vi desværre nødt til at aflyse måneskinsturen i morgen fredag d. 8. september.
Måske kan vi gennemføre en tur ved næste fuldmåne.

Karen Margrethe

Invitation til klubdag lørdag den 9. september 2017 kl. 14.00 - ?

Kom og vær med til en aktiv og hyggelig dag sammen med dine klubkammerater.
Vi hiver alt vores grej frem, og klubbens instruktører er klar til at hjælpe, så der er rig mulighed for at prøve nye bådtyper.
Invitér gerne familiemedlemmer med, hvis de har lyst til at opleve vores dejlige klub.
Der vil i løbet af dagen være forfriskninger i form af frugt, kage, kaffe og the. Til aften bliver der tændt op i grillen til fællesspisning med egen medbragt mad og drikke (og service).
Kunne du tænke dig at være med denne dag, skal du skrive til Lisette på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 5. september med oplysning om antal personer, og om du/I deltager hele dagen.
* Vi ses forhåbentlig til en hyggedag i vores alles klub *

Legedag & sommerfest 2017

Åbent hus den 12. August 2017 aflyst

Åbent hus den 12. august 2017 er aflyst - vi venter på bedre vejr.

Årets tredje kuld kajakelever

På en skøn sommer aften hvor der var god aktivitet i klubben med flere kajakroer og en inriggere der lige tog en tur, kom de sidste elever igennem.

Tillykke med EPP2 til Fritz, Lene, Helle og Bodil.

WP 20170706 18 54 36 Smart

Og en kæmpe TAK til Dorte som har ført alle 19 op samt hold ekstra øvedage.

-Og så lunede det med chokoladen til censor og hjælper, som heldigvis først blev givet da alle var færdige, så ingen bestikkelse her.

Vi ses på vandet.

WP 20170706 20 11 01 Smart