Nye medlemmer

Nye medlemmer 2017

Lindenborg Roklub byder nye roer velkommen til sæson 2017.

Ønsker du at ro inriggere.

Skal du kontakte Lisette på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vil hun hjælpe dig videre i dit forløb.
Hvis du ikke har roet før, vil du komme på et introforløb, hvorefter du vil blive frigivet som roer.

Som frigivet roer kan du ro sammen med klubbens andre medlemmer og deltage i klubbens arrangementer, bl.a. fællesroning, sved-på-panden-roning og de fælles ture, der arrangeres i løbet af sæsonen.
Der roes kortere eller længere ture alt afhængigt af vind og vejr, og hvordan besætningen er sammensat.

Ønsker du at ro kajak.

Skal du kontakte Boye og Lone på denne fællesmail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mærke emnefeltet med nybegynder 17

Kurset henvender sig til nybegynder og let øvede der ønsker at lære at ro turkajak. Vi undervisere onsdage og torsdage, men du tilmelder dig 1 fast dag. Vi vil bruge 9 gange, til at undervise dig, til at færdes fortroligt og sikkert i turkajak i Lejre vig. Vi vil have stor fokus på vandtilvænning og redningsøvelser. Efter bestået eksamen, vil du kunne ro med på klubture og med de øvrige medlemmer, inden for et nærmere bestemt område i Roskilde fjord. Du skal fortsætte med egen træning igennem sommeren. Når du har roet 75km, kan du aflægge en frigivende prøve og derefter så købe en nøgle til klubhuset. Dette giver dig rettigheder til selv at tage ud og ro i nærområdet B. Som kajakroer vil du modtage et EPP2 bevis efter bestået eksamen, dette koster 50,-kr ekstra.

Se kajakpensum her.

Undervisningen er inkluderet i årskontingentet.

Klub kontingent betales hvert år senest 30 april eller ved indmelding. Du har mulighed for at ro både inriggere og kajak samt ergometerroning / spinning i vintersæsonen. Grunden til denne billige pris, er at vi selv vedligeholder vores grej og alt arbejde er på frivillig basis. Vi forventer at du også vil deltage i dette arbejde, vi løfter i flok.

• Familie kontingent 1800,-kr (Alle bor på samme adresse)
  • Senior kontingent 900,-kr.
  • Junior kontingent 450,-kr. (indtil 18år)

Blanketter til Indmeldings- og svømmebevis findes under menuen Medlemmer

Disse kan sendes til kasserer eller afleveres ved 1. undervisningsdag Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du vil modtage en mail fra kasseren når din indmeldelse er modtaget ang. betaling. Hvis du er i tvivl eller har yderligere spørgsmål, så brug mail adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.