Euro Paddle Pass

Om EPP
EPP er resultatet af et samarbejde mellem Frankrig, Storbritannien,Tyskland, Sverige, Irland, Slovenien og Danmark, og er efter snart 4 år resulteret i en række fælles standarder for uddannelse af roere/udøvere i kano- og kajaksporten. Med tiden følger også fælles retningslinjer for instruktør-og træneruddannelse. Ved at indføre EPP i klubberne og på forbundets kurser er det bestyrelsens ønske at skabe større sammenhængskraft i forbundets og klubbernes uddannelsesarbejde, og gøre det lettere for alle at sammenligne og gennemskue hvad der sker på uddannelsesfronten i klubberne. Målet er, at alle klubberne går i gang med at bruge EPP-systemet allerede i den kommende sæson.

Læs mere om EPP på Dansk Kano og Kajak Forbunds hjemmeside under menuen "Euro Paddle Pass"