Børne- og ungdoms roning

Børne- og ungdoms kajakhold

I år prøver vi noget nyt, nemlig at få gang i et børne-/ungdomskajakhold.

Det er lykkes os, at få lov til at låne 4 K1 og 3 K2 børnekajakker igennem Dansk Kano og Kajakforbund (DKF). Kajakkerne er beregnet på børn under 55 kg. Disse, sammen med klubbens øvrige materiel, gør det muligt for børn over 8 år at kunne dyrke kajakroning i klubben.

Holdet starter mandag d. 9. maj kl. 18:30 og ledes af Instruktør Erik Falke Hansen, nybegynder Kim Hirschgaard Nielsen og holdleder Jan Thor Larsen. Der er stor fokus på sikkerheden og alle børnene vil blive sat grundigt ind i DKF's og klubbens regler inden vi går til søs.

Alle vil som et minimum være iført svømmevest under træningen. Det kræves endvidere, at alle under 12 år kan svømme 350 m fri svømning og der skal aflægges en prøve. For at blive frigivet til at ro uledsaget, skal man være fyldt 12 år, og have bevis for at man kan svømme 600 m. Der vil altid være minimum 2 instruktører med på vandet og vi holder os altid tæt ind under land, hvor vi kan bunde.

Et af målene er selvfølgelig, at vi skal have det sjovt, dvs. der lægges stort vægt på, at vi skal lege med kajakkerne og når vandtemperaturen tillader det, så vil en del af øvelserne foregå lige så meget i vandet, som oppe i kajakken. Hvad angår påklædning under instruktionen såsom sko, bukser og overtøj vil dette blive omtalt nærmere den første dag.

Kontingent for børn/unge ( 8 til 18 år ) er kr. 350 pr. sæson. Der vil være mulighed for to gratis instruktioner, herefter kræves der medlemsskab i klubben.
Er der spørgsmål, så kan I henvende Jer til Jan Thor Larsen på telefon 4081 0608 eller på mail