Onsdagsholdet 2011

DFfR Nyhedsbrev

DKF Nyhedsbrev

Teoriaften for klubbens medlemmer

Når du ror inrigger og kajak på fjorden eller nye steder, befinder du dig i et dynamisk og til tider et uforudsigeligt miljø. Vind, bølger, tåge, tidevand mm. gør roning til en interessant, udfordrende, krævende og skøn sport. Enhver beslutning, du foretager dig på vandet, er afhængig af, at du kender din position, vejret, din- gruppens og bådens begrænsninger.

Klubben afholder 3 teoriaftener her i marts og april mdr. alle om torsdagen fra kl. 19:00 – 21:30 i efterskolen Lindenborgs lokaler og den sidste i vores eget klubhus.

• d. 14 marts: Vind /Vejr og bølger.
  • d. 21 marts: Navigation / brug af søkort og kompas / GPS
  • d. 11 april: Turplanlægning. Hypotermi / beklædning.

Vælger du kun at ro i havblik, om sommeren i område B og A, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt med ny/opfriskende viden om navigation, vind og vejr eller sikkerhed, men du er velkommen alligevel.
Vil du mere end det, evt. med på de ture hvor vi besøger andre klubber eller generelt langture i kajak, hvor du kommer ud af vores normale ro vand, er du korttursstyrmand eller på vej til at blive, ja så er disse aftener et godt startsted.

Tilmelding til teoriaftenerne ville være rart –af hensyn til undervisningslokale, forplejning mm. til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Der kan deltages i alle forløb eller enkeltvis, dog anbefales hele forløbet hvis du vil være korttursstyrmand i inriggere eller langtursroer i kajak.

Vi ses.
Lone og Niels Jørgen

SejlSikkert Alarm app

SejlSikkertAlarm

Giv dig selv mulighed for at slå alarm fra vandet med et enkelt klik på mobilen, hvis uheldet er ude. Appen opgiver din position via mobilens GPS.

Download SejlSikkert gratis:

Til Android